Unnis riskaker
♥ Ingen justeringer nødvendige
Dette trenger du
2 egg
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
200 g mørk sjokolade
200 g lys sjokolade
Under 1/2 plate kokosfett
Puffet ris
Slik gjør du
- Pisk eggedosis
- smelt sjokolade med kokosfett i vannbad
- Ha i vaniljesukker og sjokolade i eggedosisen
- Ha i puffet ris til passe konsistens
- Fordel i muffinsformer
- Avkjøl i kjøleskap
Prep & tips
Ikke la sjokoladen avkjøles for mye, da blir det vanskelig å røre og det blir tørt.
Pass på å ta litt og litt puffet ris av gangen. f.eks. en halv pose er for mye, ble veldig tørt…
Blir skikkelig bitter om man bare bruker mørk sjokolade -ikke gjør det igjen! 🙂
Legges i muffinsformer
Avkjøles og oppbevares i kjøleskap