Unnis riskaker

♥ Ingen justeringer nødvendige

Dette trenger du

2 egg
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
200 g mørk sjokolade 
200 g lys sjokolade
Under 1/2 plate kokosfett
Puffet ris

Slik gjør du

 

  1. Pisk eggedosis
  2. smelt sjokolade med kokosfett i vannbad
  3. Ha i vaniljesukker og sjokolade i eggedosisen 
  4. Ha i puffet ris til passe konsistens
  5. Fordel i muffinsformer
  6. Avkjøl i kjøleskap

Prep & tips

Ikke la sjokoladen avkjøles for mye, da blir det vanskelig å røre og det blir tørt.
Pass på å ta litt og litt puffet ris av gangen. f.eks. en halv pose er for mye, ble veldig tørt…
Blir skikkelig bitter om man bare bruker mørk sjokolade -ikke gjør det igjen! 🙂
Legges i muffinsformer 

Avkjøles og oppbevares i kjøleskap