Bananbrød med sjokolade

♥ Ingen justeringer nødvendige

Dette trenger du

250 g havregryn
3 ss Sukrin Gold
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
2 stk modne bananer
3 stk egg
200 g mager kesam
1 ts vaniljesukker
1 ts sitronsaft (kan droppes)
75 g mørk sjokolade

Slik gjør du

 

  1. Ha alt unntatt sjokolade i en bolle og bruk stavmikseren til jevn blanding
  2. Rør inn hakket sjokolade
  3. Ha i en brødform og stek
  4. Pass på at den blir ordentlig stekt pga havregryn 

Prep & tips

Havregryn gjør at det kan bruke lengre tid på å bli gjennomstekt, og er den rå inni er det ikke noe godt. Bruk aluminiumsfolie over formen de siste minuttene om den må stekes mer. La kaken avkjøles før man skjærer i den og unngå rårand.

Stekes: 175 grader, 40-50-60 minutter