Mammas suksessterte
♥ Ingen justeringer nødvendige
Dette trenger du
Bunn
200 g mandler/mandelmel
5 eggehviter
200 g melis
Fyll
5 eggeplommer
125 g sukker
1 dl fløte
150 g margarin
Topping
200 g mørk sjokolade
1 ss delphiafett
1 ss melis
Slik gjør du
Bunn
- Visp eggehviter og melis stivt
- Vend inn mandelmel
- Smør ut i brødform
- Stekes nede i midten i ca 10 min
Fyll
- Rør eggeplommer, sukker og fløte sammen i vannbad til det tykner litt
- Avkjøl eggeblandingen
- Rør margarin mykt
- Bland i litt og litt eggekrem i smøret
Topping
Smelt sjokolade og delphiafett i vannbad
Prep & tips
Del bunnen i to. Ha 80% av fyllet på den ene halvdelen, legg den andre bunnen oppå. Dekk toppen med sjokolade. Bruk resten av eggefyllet til å pynte på toppen av kaken. Hva bruker man meliset til mamma? haha, må sjekkes.
Langpanne
Stekes: 175 grader, 10-12 minutter