41 30 44 22 hei@marianovik.no
Velg en side

CITY NORD TANNHELSE NETTSIDE

Tjenester: webdesign, logo, identitetsdesign, designmanual, skilting, foliering, annonser

sjekk ut: citynordtannhelse.no

OM CITY NORD TANNHELSE

City Nord Tannhelse er en tannklinikk som ligger på City Nord kjøpesenter i Bodø. Før klinikken åpnet fikk jeg gleden av å designe hele deres visuelle identitet fra alt på trykk, digitalt og skilting til deres flotte, superfreshe nye lokaler.

OM prosjektet

City Nord Tannhelse ønsket en hjemmeside som kunne vise frem hvem de er for nye kunder. Vi la fokus på å bli kjent med de ansatte, vise frem de flotte lokalene og fortelle hva klinikken som helhet kan tilby. For å vise frem kunnskap, profesjonalitet og bygge troverdighet ble det laget sider med tips og råd fra tannlegene. Webdesigner er stilrent og innbydende med friske farger som skaper en god og trygg atmosfære.

Vi er utrolig godt fornøyd med vår nettside. Kundene våre gir tilbakemeldinger om at i tillegg til at den er veldig fin, er den også svært funksjonell. Nettsiden er veldig lett å navigere seg i og kundene finner lett informasjonen de leter etter. Maria har vært en stor hjelp gjennom hele prosessen, fra å hjelpe oss med hva siden bør inneholde til selve produksjon. Maria har vært en glede å jobbe sammen med og vi vil absolutt anbefale henne videre!

SILJE SANDNES

Tannlege og deleier, City Nord Tannhelse

LYST TIL Å STARTE på DITT EGET PROSJEKT?