41 30 44 22 hei@marianovik.no
Velg en side

BEAUTY DROPS BY IDA

Tjenester: logo, identitetsdesign, designmanual, PRODUKTARK, GRAFISK DESIGN

NETTSIDE: UNDER ARBEID

OM BEAUTY DROPS BY IDA

Beauty Drops er en kosmetisk dermatologisk klinikk med hovedbase i Oslo drevet av Kosmetisk dermatologisk sykepleier Ida Hoseth Ruud. Hennes fokus er personlig service til kunden, med hovedmål å drive med anti-age behandlinger som gir god hudhelse ved hjelp av produkter som stimulerer hudens evne til cellefornyelse og beskyttelse, og å fremheve kundens iboende skjønnhet uten kirurgi.

OM prosjektet

Ida ønsket en delikat identitet som skulle vise seriøsitet og kredibilitet, kvaliteter som hun legger stor vekt på i sitt arbeid. Med typografi og en hovedfarge i gull for navnetrekket kommuniserer logoen øyeblikkelig at vi er i skjønnhetsverdenen. Fargepaletten er lys og tander, noe som er med på å vise frem Idas kvaliteter og etikk profesjonelt og personlig,- at hennes kunder er i trygge hender med stort fokus på sikkerhet og resultat.

Jeg simpelthen elsker alt Maria lager til meg. Hun er dyktig, profesjonell og har en sterk estetisk sans som har gitt meg mer enn jeg har forventet. Hun har laget en logo og identitet som jeg med stolthet viser frem til alle. Jeg anbefaler Maria på det varmeste.

IDA HOSETH RUUD

Dermatologisk sykepleier, Beauty Drops by Ida

LYST TIL Å STARTE på DITT EGET PROSJEKT?